Tlf. 29 857 858 - følg os på      

Inspiration til haven

Mere end bygninger..

Hos Aarhus Murer og Tømrerforretning kan vi mere end blot bygninger. Hvis din have trænger til nye tømrerelementer, står vi også klar med en løsning som kan forbedre dit hus udeareal.  Her har vi erfaring med diverse projekter såsom fliser, terrasser, shelters og bænke.

Det første projekt blev lavet i August 2020 i en have i Åbyhøj, Aarhus. Terrassen er bygget af hårdt træ som skal kunne udstå vind og vejr.  Kunden manglede en terrasse i et stilfuldt og integreret udseende, som ville harmonere med kundes grønne have. 

Behagelig og naturlig

I samme måned stod vi også for et projekt på Djursland, hvor murermester Martin Lægdsmand konstruerede en rund bænk rundt om et troldhassel træ. Den giver ikke bare et behageligt sted at sidde, men brugen af trykimprægneret terrassetræ går også at bænken bliver en naturlig del af haven.

 

Havedrømme uden mareridt

Lad os hjælpe!

Projekter i haven kan være roden til mange bekymringer om både valg af materiale og hvordan rammerne skal konstrueres. Har du spørgsmål omkring hvordan dine havedrømme skal realiseres skal du være velkommen til at send os en mail. Så finder vi en løsning som passer det dig og det udeareal. 

Kontakt AAMTF nu, og få gode råd og vejledning