Tlf. 29 857 858 - følg os på      

Murerarbejde

Her hos Aarhus Murer og Tømrerforretning står vi klar til at hjælpe dig med alt fra renovering af hus til opførsel af ny bygning 

Murerfaget kræver præcision og erfaring. To ting vi har masser af hos AAMTF. 

Vores murere arbejder med blandt andet mursten, mørtel, cement, beton mm. på en daglig basis, og de har derfor rigtig god erfaring med byggearbejde og renovering både indendørs og udendørs. 

Står du og mangler en murer til en renovation af facaden på dit hus eller måske en ombygning af din udestue? Her hos Aarhus Murer og Tømrerforretning kan vores murere klare både de stor og små opgaver i dit hjem eller på din arbejdsplads. Helt fra lægningen af én flise til det næste store lejlighedskompleks. 

Vi kan håndtere alle former for fliser, klinker, mosaik, stenpaneler og glasbyggesten, så dit projekt får netop det look, du har drømt om.

 

Indendørs kan vi blandt andet hjælpe med renovering af samtlige dele af din bolig. Hvad end det gælder sikring af vådrum, støbning af gulve eller opsætning af fliser på både gulve og vægge. Udendørs kunne en opgave eventuelt være facaderenovering, anlæggelse af terrasse eller lægning af tag. Vi udfører mange forskellige opgaver, så kontakt os på tlf.: 29 857 858 eller info@aamtf.dk, hvis du vil høre mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Vi sørger for, at du altid får den bedste kvalitet

Hos Aarhus Murer og Tømrerforretning er det vigtigt for os at bruge kvalitets materialer fra danske producenter. 

Vi går også meget op i at kunne levere varen til tiden, hvilket er derfor vi vælger at bruge så få leverandører som muligt til én opgave, for at højne produktgarantien for det enkelte produkt.

Her kan I få lidt inspiration og se eksempler på opgaver vi har og kan udføre:

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på dit murerarbejde.
Vi hjælper altid gerne til med gode råd og idéer.