Tlf. 29 857 858 - følg os på      

Boligfornyelse

Aarhus Murer & Tømrerforretning kan håndtere alle former for nybyggeri. Det gælder både tilbygninger og ombygninger – indendørs som udendørs.

Vi har prøvet lidt af hvert

Vi har gennem årene udført alt fra gulvarbejde, muring af hel- og halvmure til støbning af trapper, pejse og fundamenter, montering af døre og vinduer og opførelse af garager og carporte. Herudover tager vi os også af udbedring af forsikringsskader og energirenovering med blandt andet solceller.

Indendørs kan vi for eksempel opfylde dine boligdrømme med alle slags fliser og klinker, nye trægulve og oppudsning af vægge. Udendørs klarer vi gerne din nye tilbygning med alt, hvad der hører til.
 

Alt samlet et sted

Hos Aarhus Murer & Tømrerforretning har vi samarbejde med dygtige arkitekter, der kan hjælpe dig med at gøre dine drømme og idéer til virkelighed, så du får et både flot, sammenhængende og funktionelt resultat ud af dit nybyggeri.

Hvis du vil vide mere eller blot mangler lidt inspiration, kan du læse mere om vores process med nedrivning af bærende vægge eller fortrappe i Åbyhøj, lige nedenfor:

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på dit nybyggeri.
Vi hjælper altid gerne til med gode råd og idéer.