Tlf. 29 857 858 - følg os på      

Badeværelser

Renovering af badeværelse er for mange en drøm, der går i opfyldelse. Flotte klinker, fliser og armaturer giver en god oplevelse i ét af husets vigtigste rum

Vi bygger lige det du drømmer om

Hos Aarhus Murer & Tømrerforretning tager vi badeværelsesrenovering meget seriøst, og vi lever altid op til de nyeste SBI-regler for vådrum.

Vi kan håndtere alle former for fliser, klinker, mosaik, stenpaneler og glasbyggesten, så dit badeværelse får præcis det look, du har drømt om.

Desuden sørger vi for alt fra vandskuring af vægge, fugning, pudseopgaver til støbning af betongulve. Dit badeværelse gennemgår selvfølgelig en grundig vådrumssikring, så du undgår ubehagelige overraskelser fremover.
 

Kontakt os på tlf.: 29 857 858 eller info@aamtf.dk for et uforpligtende tilbud på din badeværelsesrenovering.
Vi hjælper altid gerne til med gode råd og idéer.

 

Vi klarer både mindre renovering og totalrenovering af dit badeværelse, og vi har samarbejde med både dygtige VVS-ere, malere, glarmestre og elektrikere, så du ikke behøver at have flere hold håndværkere gående. Vi har bygget adskillige badeværelser, vådrum mm. Herunder kan du se nogle af de forskellige projekter vi tidligere har arbejdet på: