Tlf. 29 857 858 - følg os på      

Få et kunstværk, som alle kan se

Udsmykning af facade i Aarhus og omegn

Foto: Hans Krull (venstre) & Peter Birk (højre)

Foto: Hans Krull (venstre) & Peter Birk (højre)

Aarhus Murer og Tømrerforretning er stolte af at kunne tilbyde, i samarbejde med kunstnerne Peter Birk og Hans Krull, en pakkeløsning, hvor du kan få et flot vægmaleri hjem til dig, din boligforening, din virksomhed osv. 

 

Aarhus som kunstens by

Hvis du nogensinde har gået en tur ned gennem Aarhus midtby har du næsten ikke kunne undgå dem. De farverige skabninger, der tårner sig frem på byens bygninger. Måske har du set en stor hvidhaj i Vestergade, en cigaret-rygende mand på Aarhus havn eller en kvinde, som kysser en måge på Fiskergade? 

Vi taler selvfølgelig om vægmalerierne, som er spredt ud over smilets by. 

Hvad har kunst med håndværk at gøre? 

Igennem en årrække har vi grublet lidt over hvordan vi som murer og tømrervirksomhed kan bidrage til denne skalering af kunst i byudviklingen.

Løsningen lå decideret i vores egen baghave. For gennem vores tidligere samarbejde med lokale Lystrup kunstner Hans Krull, som blandt andet har lavet Mågekysset i Fiskergade, kan vi nu kombinere vores håndværk med de kendte lokale kunstnere Hans Krull og Peter Birk. 

Hans Krull ejer den legendariske Cafe Under Masken i Aarhus midtby, og man kan finde kunstneren Peter Birk i Galleri Grisk, som ligger i Ceresbyen i Aarhus. Disse har arbejdet sammen i en årrække, hvor deres samarbejde startede under Aarhus Street Art Festival. På trods af deres forskellige temperamenter og metoder, fungerer samarbejdet fantastisk, når de kombinerer deres specifikke stilarter. 

Hvis du vil læse mere om Hans Krull’s liv og tanker om at male vægmalerier, så klik her

På baggrund af dette samarbejde kan vi nu tilbyde følgende service, hvor vi klargør og pudser væggen, og Hans Krull og/eller Peter Birk laver et kunstnerisk motiv herpå. Dette bliver selvfølgelig tilrettelagt i samarbejde med kunden, for at få et det helt rigtige motiv og stil. 

 

Priser og udførelse:

Prisen starter ved 150.000kr, hvor arbejdet kan udføres i sommerhalvåret (indtil september) 

Den endelige pris kommer til at inkludere håndværkere, pudsning af væg, stillads op og nedtagning samt materialer til malerarbejdet og udførelse og vægmaleriet. 

Kunne dette have interesse for dig privat, din boligforening eller virksomhed? Så giv os et kald så vi kan finde en god løsning og se endnu mere kunst i Aarhus og omegn.

Billederne på denne side er ejet af: Peter Birk, ejer af Galleri Grisk