Tlf. 29 857 858 - følg os på      

ELBILER

   

Hos Aarhus Murer & Tømrerforretning ønsker vi af flere forskellige årsager ikke at investere i elbiler. Endnu.

 

Hvorfor ønsker Aarhus Murer & Tømrerforretning ikke at investere i elbiler?

 

En af årsagerne er, at vores håndværkere har firmabilerne med hjem, når de har fri. Hvis vi, hos Aarhus Murer & Tømrerforretning, skal investere i elbiler, vil det betyde, at der skal opstilles ladestandere hjemme hos den enkelte håndværker samt hos selve virksomheden – dette vil indebære en ca. udgift på 50.000 kr. pr. håndværker/elbil. Herefter kan næste udfordring opstå, nemlig hvis en af vores håndværket stopper hos os. Hvem er så den faktiske ejer af ladestanderen, og hvilke udgifter vil der opstå i forbindelse med eventuel at få ladestanderen fjernet.

Der findes flere forskellige kassevogne, der kører på el. Dog er udfordringen med disse ofte, at de kører for få kilometer på en opladning. Kilometerne, som elkassevognene er opgivet til at køre, er målt med et tomt lastrum. Det vil sige, at når håndværkerne fylder bilerne med materialer og værktøj, så reduceres elbilens rækkevidden yderligere.

Derudover vil vores håndværkere også ofte have brug for at sætte en trailer på kassevognen, som samtidig også reducerer rækkevidden for en fuld opladning. Derfor ville vores håndværkere være nødt til at lade ude hos vores kunder, som måske ikke har en ladestander.

Aarhus Murer & Tømrerforretning vil gerne være grønne, men ifølge os, er elbilen ikke vejen frem for håndværkere. I hvert fald ikke endnu.

En anden løsning

 

Hos Aarhus Murer & Tømrerforretning, tror vi på, at der skal en anden løsning til grøn transport for håndværkere. Vi forestiller os, at en løsning til grøn omstilling for eksempel kunne være syntetisk brændstof fra Porsche eller brintbilen.

 

Ønsker du at vide mere om disse løsninger?

 

Du kan finde mere information om brintbilen her

Du kan finde mere information om syntetisk brændstof fra Porsche her.